Fransa gazetesinden Trabzonspor gerçeği

Fransa gazetesi Süper Lig yazısında gerçekleri yazdı.

Fransa gazetesinden Trabzonspor gerçeği

Fransa'nın prestijli gazetesi L'Equipe, yeni sezon öncesi Spor Toto Süper Lig için hazırladığı rehberde 2010-2011 sezonu şampiyonunu Trabzonspor olarak yazdı. 



Spor Toto Süper Lig'de Fransa kökenli oyuncuların sayısının artması ve Fransa'daki beIN Sports kanalında haftada 4 maçın canlı olarak yayınlanacak olması, Türk Futbolu'na olan ilgiyi katladı.

Fransızların prestijli gazetelerinden L'Equipe, Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala tam 2 sayfasını Spor Toto Süper Lig'e ayırdı.

Daha önce Ligue 1'de forma giymiş futbolcular, Fransız yıldızlar, tüm dünyanın dikkatini çeken 'Come to Beşiktaş' sloganı ve Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi yürüyüşü, L'Equipe'in parmak bastığı noktalardan sadece bazıları...

Şampiyonlar rehberinde, Türkiye'de son 10 yılın şampiyonları gösterilirken, 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak gerçeklere yer verilerek Trabzonspor gösterildi.

Fransa gazetesi 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor dedi

Fransa gazetesi 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor