Forma için çok çalışmam gerek!

ÇAKIR: "FORMA İÇİN ÇOK ÇALIŞMAM GEREKİYOR" Bordo mavili takımın devre arası transferlerinden Mehmet Çakır ise yaşanılan forma rekabetinin farkında olduğunu belirterek, "Formayı almak istiyorsam çok daha fazla çalışmam gerektiğinin farkındayım. Bulunduğum

Forma için çok çalışmam gerek!

ÇAKIR: "FORMA İÇİN ÇOK ÇALIŞMAM GEREKİYOR"

Bordo mavili takımın devre arası transferlerinden Mehmet Çakır ise yaşanılan forma rekabetinin farkında olduğunu belirterek, "Formayı almak istiyorsam çok daha fazla çalışmam gerektiğinin farkındayım. Bulunduğum konumda daha önceden oynayan tüm arkadaşlarımın performansı oldukça iyi. Ben de onların seviyesine çıktığım taktirde forma giyeceğimi düşünüyorum. Şu anda benim oynayıp oynamamamdan çok takımın elde ettiği başarı önemli. Ligde zirvedeyiz ve bunu son haftaya kadar sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızı sezon sonunda mutlu etmek en büyük arzumuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor