Flaş Şenol Güneş açıklaması! Ayrılacak mı?

Şenol Güneş'in görevden ayrılacağı iddialarına Beşiktaş'tan yanıt geldii.

Flaş Şenol Güneş açıklaması! Ayrılacak mı?

Son günlerde Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağı iddia edilmeye başlamıştı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bu iddialara ilişkin açıklama yaptı.


 Orman, "Şu anda Beşiktaş 2 sene üst üste şampiyonluğa gidiyor. İki rakibimizin hoca sıkıntıları varken Beşiktaş'ın hocası konuşuluyor. Beşiktaş taraftarı artık bunları yemiyor. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu yaşayacağı dönemde bunlar konuşuyor, ayıp. 30 defa açıkladık. 1 sene daha hocamız ile sözleşmemiz var. Hocanın Beşiktaş'tan ayrılması için ne sebep olabilir? Mutlu, bizimle aile ilişkisi var. Bir sıkıntımız yok. Kupayı kaldırmadığımız günlerde bu açıklamaları yapanları lanetliyoruz. Biz hocamızla önümüzdeki senenin transferlerini konuşuyoruz. Sezon sonu hocamız ile tabii ki konuşacağız. Beşiktaş'ta çıta her sene daha yükseğe çıkıyor. Şimdi herkes üst üste 3.şampiyonluğu bekleyecek. Bizim aramızda fitne yok. Kimse bunlara inanmasın" dedi.
 
'Şenol Güneş abudik gubidik işler yapmaz'
 
Şenol Güneş'in adı milli takımla geçiyor sorusuna ise Beşiktaş başkanı, "Şenol hocaya ve Fatih Terim'e ayıp. Milli takımın başında Türkiye'nin en önemli hocalarından bir tanesi var. Maç oynanmadan Milli takımda Fatih hoca ile ilgili tartışmalar var. Ne kadar ayıp bir durum. Şenol Güneş abudik gubudik arkadan işler yapmaz. Biz Bursaspor ile ilişkisi bitmeden Güneş ile görüşmedik. Zaten görüşme talebinde bulunsak da hocamız görüşmezdi. Bu milli takım nereden çıktı? Hocamıza sordunuz mu? Biz önümüzdeki seneyi planlıyoruz. Beşiktaş'ın kontratlı hocasının gitmesi neden tartışılıyor? Her seferinde aynı şeyi anlatıyoruz. Gündem yaratılmaya çalışıyor. Cins cins CIA bilgileri elde ettik filan. Millet bunlara gülüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler