Finalin adı Trabzon olsun

TFF 3. Lige terfi ikinci ve son grup müsabakaları bugün başlıyor. Ankara’da yapılacak olan son 180 dakikada mücadele edecek olan temsilcilerimiz Yomraspor ve Çukurçayır Beldespor ilk maçlarını kazanmaları durumunda final maçında karşı karşıya gelecek. Bug

Finalin adı Trabzon olsun

TFF 3. Lige terfi ikinci ve son grup müsabakaları bugün başlıyor. Ankara’da yapılacak olan son 180 dakikada mücadele edecek olan temsilcilerimiz Yomraspor ve Çukurçayır Beldespor ilk maçlarını kazanmaları durumunda final maçında karşı karşıya gelecek. Bugün başlayacak müsabakalarda saat 14.30’da Çukurçayır Beldespor Sivas 4 Eylül’de, Yomraspor ise saat 17.00’da Ordu Fatsa Belediyesi karşısında ilk maçlarına çıkacaklar.

 

Çukurçayırspor Beldespor da teknik direktör Burhan Özçilingir güçlü rakibi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirterek, “Zor bir maç olarak ama kazanıp finalde mücadele etmeyi hedefliyoruz” dedi. Yomraspor antrenörü Raşit Çalık ise kazanıp finale adını yazdırmak istediklerini ifade ederek, “Ordu Fatsa karşısında her şeyimizi ortaya koyup maçı kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor