Final bileti konusunda açıklama

Trabzonspor'un  5 Mayıs 2010 Çarşamba günü Şanlıurfa’da Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Final Müsabakası’nın kulübe ayrılan biletleri, gösterilen büyük ilgi karşısında önemli ölçüde tükendi. Maçla ilgili olarak maraton tribününden kalan 25
Final bileti konusunda açıklama

Trabzonspor'un  5 Mayıs 2010 Çarşamba günü Şanlıurfa’da Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Final Müsabakası’nın kulübe ayrılan biletleri, gösterilen büyük ilgi karşısında önemli ölçüde tükendi.

 

Maçla ilgili olarak maraton tribününden kalan 250 adet biletin ise Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde satışının sürdüğü açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir