Fikret Orman'dan Trabzonspor ve Burak Yılmaz yorumu!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor ve Burak Yılmaz hakkında konuştu.

Fikret Orman'dan Trabzonspor ve Burak Yılmaz yorumu!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vallodolid ile oynanacak hazırlık maçı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Yeni sezonda şampiyonluk ve transfer çalışmaları hakkında açıklama yapan Fikret Orman, Beşiktaş taraftarının Burak Yılmaz'ı takımda görmek istemesi sorusunu şöyle yanıtladı: "Burak çok sevdiğim bir kardeşimiz. Babası da ağabeyimizdir. Burak da Beşiktaşlı, burada top oynadı. Bir terbiyesizlik yapıp da gitmedi. Zamanında takasla Manisaspor'a gitti. Sonra bir çıkış yakaladı. Bir pozisyon oldu sonra bize karşı bir maçta. Ben taraftar "öyle diyor, böyle diyor" diye hareket etmem. Taraftarların fikirleri önemli ancak taraftar istedi diye hareket yapmayız. Herkes bir haddini bilsin. İşine baksın. Gider yaparak yazılan yazıları unutmam ben yani.


"TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLMALI"

Fikret Orman, yeni sezonda rakiplerinin durumu hakkında konuşurken Trabzonspor için şu sözleri kullandı: ""Beşiktaş'ın şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'dır. Özür diliyorum bir de Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un 50. yılı. İyi bir sezon geçirmesini istiyorum. Biz her sene şampiyon olmak istiyoruz ama Trabzonspor da artık şampiyon olmalı, uzun bir zaman oldu. Başakşehir iyi takviyeler yaptı. Herkes en iyisini yapmak için çıktı. Herkes en iyisini yapmak için uğraşıyor. Beşiktaş ligi 2. veya 3. bitirdiği zaman ertesi sene şampiyon olmak için oynamıyor mu? Ak koyun kara koyun sonra belli olacak." dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor