Fenerli Trabzon tribününe girince

Trabzonspor tribününe giren bir Fenerbahçeli, maç öncesinde kendisini fark ettirince hızla tribünden çıkartıldı.Bordo-mavililerin arasında ''rengini'' belli eden taraftar, önce Trabzonsporlu taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Bulunduğu bölümden aşağıya

Fenerli Trabzon tribününe girince

Trabzonspor tribününe giren bir Fenerbahçeli, maç öncesinde kendisini fark ettirince hızla tribünden çıkartıldı.

Bordo-mavililerin arasında ''rengini'' belli eden taraftar, önce Trabzonsporlu taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Bulunduğu bölümden aşağıya doğru koşan taraftarın durumunu güvenlik ekipleri de anlayınca kapı hemen açıldı ve taraftar bu tribünden alınarak dışarıya çıkarıldı.

 

TBMM BAŞKANI ŞAHİN MAÇTA

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ da karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

Protokol tribününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da bulunurken, iki kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve Sadri Şener ile teknik direktörler Şenol Güneş ve Christoph Daum, birbirlerine maç öncesi başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor