Fener'in gözdesi dayak yedi!

F.Bahçe hakkında bilgi alan Valencia Kaptanı'nın Cuma gecesi saat 05.00'te iki kişiyle barda kavga ettiği iddia edildi Milli oyuncu Mehmet Topal'ın Valencia'dan takım arkadaşı olan Vicente Rodriguez, uslanmak bilmiyor. 2000 yılından beri Valencia forması

Fener'in gözdesi dayak yedi!

F.Bahçe hakkında bilgi alan Valencia Kaptanı'nın Cuma gecesi saat 05.00'te iki kişiyle barda kavga ettiği iddia edildi

 

Milli oyuncu Mehmet Topal'ın Valencia'dan takım arkadaşı olan Vicente Rodriguez, uslanmak bilmiyor. 2000 yılından beri Valencia forması giyen ve İspanyol kulüpte takım kaptanlığına kadar yükselen kanat oyuncusu, iddialara göre Cuma gecesi sabah saat 5'te bir arkadaşıyla beraber bar çıkışında iki kişiyle kavga etti. Vicente'nin tartıştığı genç yaşlardaki iki şahsın yıldız oyuncuya vurduğu da iddialar arasında.

Bu olay, F.Bahçe'nin sezon sonunda transfer teklifinde bulunması beklenen 29 yaşındaki yıldızın ilk vukuatı değil... İdmanlara sürekli geç kalan Vicente'nin başı daha önce de alkollü araba kullandığı için derde girmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor