Fener'i yen Kral ol!

Ziraat Türkiye Kupası’nı geçen yıl alan Trabzonspor, Beşiktaş’a yedekleriyle çıktı iyi de oynadı ve şimdi tüm taraftarı ve camiasıyla lige odaklandı. Beşiktaş, Engin’siz, Serkan’sız, Jaja’sız, Selçuk’suz, Burak’sız, Umut’suz, Cale’siz, Egemen’siz, Colman’

Fener'i yen Kral ol!

Ziraat Türkiye Kupası’nı geçen yıl alan Trabzonspor, Beşiktaş’a yedekleriyle çıktı iyi de oynadı ve şimdi tüm taraftarı ve camiasıyla lige odaklandı. Beşiktaş, Engin’siz, Serkan’sız, Jaja’sız, Selçuk’suz, Burak’sız, Umut’suz, Cale’siz, Egemen’siz, Colman’sız maça çıkan Trabzonspor’a karşı ikinci yarı pek etkili oynayamadı.

 

Yedekleriyle siyah-beyazlıların karşısına çıkan bordo-mavililer, “Tamamen lige odaklıyız” mesajını verdi.

 

Ziraat Türkiye Kupası B grubu maçında dün akşam yedek kadrosuyla Beşiktaş karşısına çıkan Trabzonspor 2-1 mağlup oldu.

 

Kupa maçından günler önce açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş ve Genel Sekreter Hasan Yener’in açıklamaları hala kafalarda. Güneş ve Yener, ince mesajlar vermişti. İşte o açıklamalar:

 

Güneş, “Tuzağa sakın düşmeyin, üzerimize oynuyorlar, ama Trabzonspor kesinlikle lig şampiyonu olacak bunu asla kimse engelleyemeyecek. Hasret sona erecek, bu konuda siz taraftara çok çok büyük görevler düşüyor. Durmadan oyunculara moral verin. Şampiyonluk bu şekilde gelecek. Biz zaten gerekeni yapıyoruz, siz de gerekeni yapın. Tekrar ediyorum oyunlara sakın gelmeyin” demişti.

 

Hasan Yener ise Beşiktaş maçını kaale almadıklarını söylemiş ve tamamen lige odaklandıklarını kaydetmişti.

 

Yener, “Kupa bizim önceliğimiz değil. Bu yıl önceliğimiz lig şampiyonluğudur. Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli” diyerek takım olarak sadece şampiyonluğa odaklandıklarını net bir şekilde dile getirdi.

 

"FENERBAHÇE KAYBEDERSE BİTER"

Hasan Yener, ligde Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçını ise şöyle değerlendirmişti: ”Bu maç bizim açımızdan çok stresli bir maç olmayacak. Biz kaybedersek çok şey kaybetmiş olmayız. Ama Fenerbahçe kaybederse her şeyini kaybetmiş olur. Bizim için rahat bir maç olacak. Biz her şeyden önce takımımıza güveniyoruz. Umarım futbolcularımız bu maçta Trabzonspor’a yakışır bir biçimde mücadele edecekler. Maç sonunda 3 puanla ayrılan tarafın Trabzonspor olacağına inanıyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler