Fener'e karşı neden oynatılmadı?

Antalyaspor maçından sonra taraftarların kötü söz ve küfürlerine maruz kalan, sonrasında verdiği tepki nedeniyle Kasımpaşa Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan tecrübeli kaleci Murat Şahin, büyük bir haksızlığa uğradığı söyledi. GÖZÜME BAKA BAKA ANA A

Fener'e karşı neden oynatılmadı?

Antalyaspor maçından sonra taraftarların kötü söz ve küfürlerine maruz kalan, sonrasında verdiği tepki nedeniyle Kasımpaşa Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan tecrübeli kaleci Murat Şahin, büyük bir haksızlığa uğradığı söyledi.

GÖZÜME BAKA BAKA ANA AVRAT KÜFRETTİLER

Kasımpaşa’nın kadro dışı bıraktığı kaleci Murat, takımın kazanması adına elinden geleni yaptığını ve her türlü riski göze aldığını ifade ederek, “Böyle bir şey olmasını istemezdim: ama maçtan sonra bir iki kişi yüzüme baka baka ana-avrat, sülale küfrettiler. Bu kaldıramadığım bir durumdu ben de bu şekilde bir tepki verdim. Olmasını istemezdim; ama oldu; artık yapacak hiçbir şey yok” dedi.  

KASIMPAŞA BENİ KADRO DIŞI BIRAKARAK KÜFÜR EDENLERİ HAKLI GÖSTERDİ

Kadro dışı kararının yanlış olduğunu vurgulayan Murat Şahin, “Kasımpaşa Yönetimi, beni kadro dışı bıraktı. Bu kararı doğru bulmuyorum. Kulübüme karşı yanlış bir şey yapmadım. Böyle bir karar vererek seyircileri haklı gösteriyorlar. Yanlış bir örnek oluşturdu. Bundan sonra seyirciler kendilerini bu tür olaylarda hep haklı görürler” şeklinde konuştu. 

FENERBAHÇEYE KARŞI BİLEREK OYNATILMADI İDDİASI İÇİN NE DEDİ. SAYFA 2'DE

 

 

20 YILDIR FUTBOL OYNUYORUM FENERBAHÇE’YE KARŞI ÇOK MAÇ YAPTIM, ÇOĞUNDA DA KAZANDIK

Geçen hafta Fenerbahçe’ye karşı bilerek oynatılmadığı iddiasını da yanıtlayan Murat Şahin, “Kasımpaşa’ya geldikten sonra hakkımda çirkin ithamlar ve iddialarda bulunuldu. Ben 20 yıldır Türk futbolunda varım. Bundan önceki kulüplerimde de Fenerbahçe’ye karşı çok maç oynadım. Bu maçların çoğundan galip ayrıldık. Fakat Kasımpaşa’ya geldikten sonra inanılmaz olaylar yaşadım. Bunlara çözüm getiremiyoruz. Önüne geçemiyorum” dedi. 

KASIMPAŞA’YA GELDİKTEN SONRA HAKKIMDA ÇİRKİN DEDİKODULAR ÇIKTI. HAKKIMDA SÖYLENENLER ÇİRKİN DEDİKODUDAN İBARET

Hakkında söylenenlerin çirkin birer dedikodudan ibaret olduğunu belirten tecrübeli file bekçisi “Televizyonda konuşan bir kişinin sözü sizi karalayabiliyor. Futbol zaten hatalar oyunudur. Bugüne kadar herkes hata yapmıştır. Hakkımda söylenenlerin hepsi çirkin bir hakâret, en hafif deyimle yanlış bir yorumdan ibarettir. Vicdanım çok rahat. Bugüne kadar işimi hakkıyla yaptım” diye konuştu. 

FUTBOLU BIRAKMAYACAĞIM, UZUN SÜRE OYNAYACAĞIM

Murat Şahin, futbolu bırakmayacağını, hatta uzun süre oynayacağını belirterek, “Futbolu bırakmayacağım. Sezon sonunda bir başka takımda devam edeceğim. Fiziğim elverdiği sürece oynayacağım. Uzun seneler oynayabileceğimi düşünüyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor