Fener'e 2 kıyak Volkan'dan

Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli kaleci Volkan’ın eski takımından yediği hatalı goller kuşku yarattı. Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli Volkan Babacan’ın Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda sergilediği performans Bordo-Mav

Fener'e 2 kıyak Volkan'dan

Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli kaleci Volkan’ın eski takımından yediği hatalı goller kuşku yarattı.

 

Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçeli Volkan Babacan’ın Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda sergilediği performans Bordo-Mavili cephede kafalarda soru işaretleri bıraktı.

 

Volkan’ın ilk golde topu rakibe nişanlaması ikinci golde de üzerine gelen meşin yuvarlağı ağlara çelmesi  ister istemez olumsuz yorumları da beraberinde getirdi. Volkan’ın böylesine önemli bir müsabakada yediği hatalı goller Trabzonsporlular’ın tepkisiyle karşılandı.

 

Dün akşam ulusal TV kanlarında maçı yorumlayan taraflı tarafsız tüm yorumcuların Volkan ile ilgili olarak kullandığı şüphe dolu ifadelerde kafaların allak bullak olmasına neden oldu 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor