Fener'den 'şerefsiz' açıklaması

 Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesinden bir düzeltme metni yayınladı. Aziz Yıldırım'ın Arda Turan olayı ile ilgili yaptığı yorumda, 'şerefsiz' kelimesinin yanlış anlamda aksettirildiği gerekçesiyle kulüpten bir açıklama yapıldı.İşte o açıklama:"Başkanım

Fener'den 'şerefsiz' açıklaması

 Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesinden bir düzeltme metni yayınladı. Aziz Yıldırım'ın Arda Turan olayı ile ilgili yaptığı yorumda, 'şerefsiz' kelimesinin yanlış anlamda aksettirildiği gerekçesiyle kulüpten bir açıklama yapıldı.

İşte o açıklama:

"Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, dün Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na yaptığı ziyarette, basın mensuplarının Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ın sözleriyle ilgili sordukları soruya, "Doğru şeyler söylemiş, haklı. Tenkit ayrı şey, çok ağır şeyler yazılmış. Çok üzüldüm. Söyledikleri doğru"  diye yanıt vermiştir.

Başkanımız, aynı konuda bir gazetecinin "Şerefsizler lafı biraz kaba olmadı mı?" şeklindeki sorusunu ise; "Hak edenler var. Bence kaba olmamış" şeklinde cevaplamıştır.  Ancak bugün bazı basın yayın organlarının, Başkanımızın bu sözlerini çarpıtarak, ’Şerefsiz’ kelimesini sanki Başkanımız kullanmışçasına yansıttığını görüyoruz. Gazetecilerle Başkanımız arasında geçen diyalog, yukarıda belirttiğimiz şekildedir. Yayın kuruluşlarının, kendi yorumlarını katarak yaptığı haberlerin dikkate alınmamasını rica ediyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor