Fenerbahçe'yi değil hakemi yendik

Serdar'ın maç sonu açıklamalarından dernenler, "Zorlu olacağını biliyorduk buraya gelmeden önce iyi hazırlandık. Sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hocamız kime şans verirse herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor.Önlemlerimizi aldık

Fenerbahçe'yi değil hakemi yendik

Serdar'ın maç sonu açıklamalarından dernenler, "Zorlu olacağını biliyorduk buraya gelmeden önce iyi hazırlandık. Sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hocamız kime şans verirse herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Önlemlerimizi aldık iyi maç oldu. Hakemlere bir şey söylemek istemiyordum ama bugün söyleyeceğim bu akşam Fenerbahçe’yi yenemedik ama hakemi yendik diye düşünüyorum. Santos ile girdiğim mücadelede bir şey yoktu.

Semih ile olan pozisyonda belimden tutuyordu ben de ani bir dönüş yapınca kendini yere attı bence penaltı değildi. Bunu akşam televizyondan göreceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor