Fenerbahçeyi 6 kişi karşıladı!

Şanlıurfa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından Fenerbahçe futbol takımı İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havaalanı'nda takımı karşılayan 6 taraftar, futbolculara tezahüratta bulundu.Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası için Tr

Fenerbahçeyi 6 kişi karşıladı!

Şanlıurfa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından Fenerbahçe futbol takımı İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havaalanı'nda takımı karşılayan 6 taraftar, futbolculara tezahüratta bulundu.

Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası için Trabzonsopor ile karşılaşan Fenerbahçe, maçın ardından uçakla İstanbul'a döndü. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da içinde bulunduğu Fenerbahçe kafilesi, saat 23.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan ayrıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nı Trabzonspor'a kaptıran Fenerbahçe'de futbolcu ve yöneticilerin üzgün olduğu gözlendi.

Takımı karşılamak için havaalanına gelen 6 kişilik taraftar grubu, futbolculara tezahüratta bulundu. Taraftarlar, özellikle Lugano, Alex, Gökhan Gönül ve Semih'e ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler