Fenerbahçe'ye Trabzon şoku!

Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor ile dün yapılan maçın son periyodunda sakatlanan Fenerbahçe Ülker'in Sloven oyuncusu Gasper Vidmar'ın ön çapraz bağında kopuk şüphesi bulunuyor.Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Sloven yıldızın

Fenerbahçe'ye Trabzon şoku!

Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor ile dün yapılan maçın son periyodunda sakatlanan Fenerbahçe Ülker'in Sloven oyuncusu Gasper Vidmar'ın ön çapraz bağında kopuk şüphesi bulunuyor.

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Sloven yıldızın şanssız bir şekilde sakatlandığını belirterek, ''Vidmar'ın ön çapraz bağında kopuktan şüpheleniliyor. Yarın doktor kontrolünden geçecek. Doktor ameliyat olmasına karar verirse en az 6 ay, 'tedavi' derse de yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacak'' dedi.

Lige ve Avrupa'ya çok iyi bir başlangıç yapmışken böyle bir sakatlıkla karşılaşmalarını ''şanssızlık'' olarak değerlendiren Karakaş, ''Sporda bu tip şeyler var. Hiç olmayan bir pozisyonda sakalandı, şanssızlık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor