Fenerbahçe'ye Trabzon şoku!
Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor ile dün yapılan maçın son periyodunda sakatlanan Fenerbahçe Ülker'in Sloven oyuncusu Gasper Vidmar'ın ön çapraz bağında kopuk şüphesi bulunuyor.Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Sloven yıldızın
Yayınlanma:
Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park Trabzonspor ile dün yapılan maçın son periyodunda sakatlanan Fenerbahçe Ülker'in Sloven oyuncusu Gasper Vidmar'ın ön çapraz bağında kopuk şüphesi bulunuyor.
Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Sloven yıldızın şanssız bir şekilde sakatlandığını belirterek, ''Vidmar'ın ön çapraz bağında kopuktan şüpheleniliyor. Yarın doktor kontrolünden geçecek. Doktor ameliyat olmasına karar verirse en az 6 ay, 'tedavi' derse de yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacak'' dedi.
Lige ve Avrupa'ya çok iyi bir başlangıç yapmışken böyle bir sakatlıkla karşılaşmalarını ''şanssızlık'' olarak değerlendiren Karakaş, ''Sporda bu tip şeyler var. Hiç olmayan bir pozisyonda sakalandı, şanssızlık'' diye konuştu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

