Fenerbahçe Bucaspor'u yendi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor ile yaptıkları lig maçında sürpriz bir şekilde genç oyuncu Gökay Iravul'u ilk 11'de sahaya sürdü. Bucaspor maçında orta sahada Cristian ile birlikte görev yapan Gökay, ilk kez bir lig maçında ilk 11'de s

Fenerbahçe Bucaspor'u yendi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor ile yaptıkları lig maçında sürpriz bir şekilde genç oyuncu Gökay Iravul'u ilk 11'de sahaya sürdü.

Bucaspor maçında orta sahada Cristian ile birlikte görev yapan Gökay, ilk kez bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü maçında ilk 11'de forma giyen Gökay, ligde bu sezon 7. haftada Gençlerbirliği maçında son 4, 8. haftada da Konyaspor maçında son 14 dakika oynamıştı.

-NİANG 4 RESMİ MAÇ SONRA İLK 11'DE-

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang, 4 resmi maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Fenerbahçe'nin ligin 9. haftasında Galatasaray ile yaptığı derbi maçta sakatlandıktan sonra takımının yaptığı son 4 resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkamayan, geçen hafta Gaziantepspor maçının 84. dakikasında oyuna giren Mamadou Niang, Bucaspor maçında ilk 11'de görev yaptı.

-KAZIM YOK, SEMİH VE CANER YEDEK-

Teknik direktör Aykut Kocaman, Gaziantepspor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Kazım'ı Bucaspor maçında kadroya almazken, Semih ve Caner'i ise yedek soyundurdu.

Gaziantepspor maçında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan, hafta içinde Brezilya Milli Takımı'nda forma giyen Andre Santos, Bucaspor karşısında ilk 11'de oynadı.

Aykut Kocaman, Dia'yı ise Bucaspor maçında da yedek soyundurdu.

-SELÇUK 51 GÜN SONRA KADRODA-

Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Selçuk Şahin, Bucaspor maçında yedekler arasında yer aldı.

Ligin 7. haftasında 2 Ekim'de Gençlerbirliği ile yapılan maçta sağ diz iç yan bağı kopan ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Selçuk, 51 gün sonra 18 kişilik maç kadrosuna girdi.

Fenerbahçe'de Serkan, Gökhan Ünal ve Bilica da yedek soyundu.

Fenerbahçe'de cezalı olan Lugano ile sakatlıkları bulunan Emre, Özer ve Güiza ile İlhan, Mert, Okan, Ertuğrul ve Uğur kadroda yer almadı.

Lugano, eşi ve çocuklarıyla birlikte karşılaşmayı tribünden izledi. Bu arada, Inter'in kulüp doktoruna muayene olmak için İtalya'ya giden Emre, İstanbul'a dönerek, karşılaşmayı locadan izledi.

-STAT DOLMADI-

Fenerbahçe'nin Bucaspor ile yaptığı karşılaşmada stat dolmadı.

Haftanın ilk gününde yapılan karşılaşmada özellikle Migros tarafındaki tribünde boşluklar göze çarptı. Diğer tribünlerde de yer yer boşluklar dikkati çekti.

-VE MAÇ-

-FENERBAHÇE: 5 - BUCASPOR: 2

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Mustafa Sönmez

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Andre Santos, Mehmet Topuz, Gökay, Cristian, Stoch, Alex, Niang

Bucaspor: Carlos Fernandes, Serkan (Dk. 32 Ali Güneş), Ediz, Koray, Mulemo, Musa, Leko, Erkan, Sercan (Dk. 32 İbrahim), Mendy, Alberto Manucho

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor