Fenerbahçe adım adım kümeye!

Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek net bir galibiyet aldı. Sarı lacivertliler ligin son sıralarına demir attı.

Fenerbahçe adım adım kümeye!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor Fenerbahçe'yi 3-0 yendi. Fenerbahçe haftayı 16. sırada tamamladı. 

Ev sahibi ekip aradığı golü 26. dakikada buldu. Serginho'nun ceza alanı dışında sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşta, kaleci Harun Tekin topu çeldi. Savunma oyuncularına rağmen pozisyonu iyi takip eden Bokila'nın vuruşunda top ağlara gitti. Bokila bu sezon ikinci kez gol sevinci yaşamış oldu. 

Fenerbahçe golden sonra beraberlik için bastırdı ama aradığı golü bulamadı. Geride iyi kapanan ev sahibi, 82. dakikada 2. golü de buldu. Atılan uzun topa Sktrel'in hatasını iyi değerlendiren Manu, Harun'la karşı karşıya kaldı ve farkı ikiye çıkaran golü attı. 

Akhisarspor uzatmanın son anlarında Regattin ilse bir gol daha buldu ve karşılaşmayı 3-0 kazandı.  Fenerbahçe böylece 15. haftayı 14 puanla 16. sırada tamamladı.  Galatasaray'ın ardından bu sezon sahasında Fenerbahçe'yi de yenen Akhisarspor ise 16 puanda. 

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor