Fener zorla kazandı!

Osmanlıspor, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi.

Fener zorla kazandı!

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kazandı. Maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Alper Ulusoy, Osmanlıspor’dan Koray Altınay’a ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi.


4-1’lik Kayserispor yenilgisinin ardından ligde oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, 4 maç sonra 3 puanla tanıştı. 4. sıradaki Fenerbahçe 41 puana, 8. sıradaki Osmanlıspor ise 30 puanda kaldı.

Fenerbahçe’nin tek golünü duraklama dakikalarında Mehmet Topal kaydetti. Kullanılan köşe vuruşunda top arkada direkte Mehmet Topal’a geldi. Tartışmalı bir hareketle topu önüne alan sarı-lacivertli futbolcu Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe’nin Lens ve Fernandao ile bulduğu atakta Karcemarskas müthiş bir refleksle gole izin vermezken, Osmanlıspor ise Bifouma, Maher ve Ndiaye ile bulduğu pozisyonlarda son vuruşu yapamadı.

AZİZ YILDIRIM İSTİFA SESLERİ!

Bir grup Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya davet ederken, bir başka grup ile kavga çıktı. Tribüne polis müdahale etmek zorunda kaldı.

Öte yandan Fenerbahçe’de Josef ile Hasan Ali gördükleri sarı kartlarla Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü.

KADIKÖY TRİBÜNLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Osmanlıspor mücadelesinde iki farklı Fenerbahçe tribünü vardı. Maçı seyreden bir grup takıma destek verirken, diğer taraftarlar ise yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Zirve yarışının uzağında kalan ve oynadığı futbolla taraftarlarını mutsuz eden Fenerbahçe’de tribünler de ikiye bölündü. Osmanlıspor karşısında Ülker Stadyumu’na gelen sarı-lacivertli taraftarların bir kısmı takımı desteklerken, kalan taraftarlar yönetim ve futbolcular aleyhine tezahüratlarda bulundu. Kale arkasında bulunan taraftarlar, maç boyunca futbolculara destek verirken, diğer tribünler ise futbolcuları ve yönetimi protesto etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor