Fener niye gündüz maç oynamıyor

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Fenerbahçe’nin bu sezon hiç gündüz maç oynamadığının nedenini arıyor. Başkan Hatayoğlu bu konu üzerine bir basın açıklaması yayımladı. İşte Hatayoğlu’nun açıklaması;Fenerbahçe Neden Bu Sezon Hiç Gü

Fener niye gündüz maç oynamıyor

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Fenerbahçe’nin bu sezon hiç gündüz maç oynamadığının nedenini arıyor. Başkan Hatayoğlu bu konu üzerine bir basın açıklaması yayımladı.

İşte Hatayoğlu’nun açıklaması;

Fenerbahçe Neden Bu Sezon Hiç Gündüz Maçı Oynamıyor?

 

2010- 2011 sezonunda Trabzonspor 9 defa gündüz maçı yapmış ve kaybettiği puanların büyük bölümü bu maçlarda. Fenerbahçe ise son haftaya kadar hiç gündüz maçı yapmamış. Ne kadar ilginç bir tesadüf değil mi?

 

Keza Şampiyonluğun diğer adayı Bursaspor da Maçlarının büyük bir bölümünü Gündüz Maçı Oynamıştır.

 

2009-2010 yılında Fenerbahçe 4 gündüz maçı yapmış ve 2 galibiyet, 2 mağlubiyet almış, 2008- 2009 yılında 2 maç yapmış 2’side berabere bitmiş.

Bu arada bu tablodaki 6 maçın sadece 1 tanesi İstanbul’da oynanmış.

Ben neden Fenerbahçe’nin bundan önceki son iki sene dahil sadece bir kere kendi sahasında olmak üzere toplamda 6 gündüz maçı yaptığını, hele hele bu sene neden hiç gündüz maçı yapmadığını merak ediyorum.

Bu konu sadece ticari yayın kaygısı ile açıklanamaz. Futbolcuların maçları devamlı akşam oynaması bir avantajdır. Merak ediyorum Fenerbahçe üst üste 2 maçı gündüz oynasın futbolcuların ne kadar konsantre olabileceğini görelim.

Bu konunun incelenmesi ve değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

 

Kamuoyunun Dikkatine...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor