FB'yi yenmek için sahaya çıkacağız

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.Karaman, yaptığı konuşmada Fenerbahçe ile ezeli rekabetleri bulunduğunu belirterek, “Fenerbahçe maçında da sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi.Hafta sonu

FB'yi yenmek için sahaya çıkacağız

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Karaman, yaptığı konuşmada Fenerbahçe ile ezeli rekabetleri bulunduğunu belirterek, “Fenerbahçe maçında da sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi.

Hafta sonu oynayacakları karşılaşmayla bir yılı daha geride bırakmış olacaklarını da kaydeden Karaman, “Her maça üç puan kazanmak için çıkan Trabzonspor, hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçına da aynı amaçla çıkacaktır.” dedi. 

Kaleyi devraldıktan sonra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Onur Kıvrak ise Trabzonspor’dan olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor