FB'nin hakemi Trabzon'un Allah'ı var

Fenerbahçe'nin hakemlerle kazandığı galibiyetlere devam etmesi, Trabzonspor'un ise Başkan Sadri Şener'in yaptığı açıklamada olduğu gibi, "Şampiyonluk yolunda her yol mübahtır felsefesi bize göre değil" demesinin yankıları devam ederken, sosyal paylaşım si

FB'nin hakemi Trabzon'un Allah'ı var

Fenerbahçe'nin hakemlerle kazandığı galibiyetlere devam etmesi, Trabzonspor'un ise Başkan Sadri Şener'in yaptığı açıklamada olduğu gibi, "Şampiyonluk yolunda her yol mübahtır felsefesi bize göre değil" demesinin yankıları devam ederken, sosyal paylaşım sitelerine yeni yüklenen bu fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

Trabzonsporlu bir taraftar Trabzon'da bir Cami'de kıbleye doğru serdiği Trabzonspor bayrağına karşı "Şampiyonluk" duası yapıyor.

Trabzonsporlu taraftarlar, "Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor, ama biz de adaletli şekilde yolumuza devam ediyor ve hak ettiğimiz gibi lider konumdayız. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. Cuma günü oynanacak olan Eskişehirspor maçını da alıp yolumuza kayıpsız devam edeceğimiz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor