FB'den TS ve Antalya sözü!

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynadığı Yeni Malatyaspor maçını 2-1 kaybederek kupaya veda eden ve gece geç saatlerde Antalya'da kampa giren Fenerbahçe'de bazı futbolcular cuma namazına gitti. Sarı lacivertli futbolculardan Emre Belözoğlu, Mert Günok, İlha

FB'den TS ve Antalya sözü!

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynadığı Yeni Malatyaspor maçını 2-1 kaybederek kupaya veda eden ve gece geç saatlerde Antalya'da kampa giren Fenerbahçe'de bazı futbolcular cuma namazına gitti.

Sarı lacivertli futbolculardan Emre Belözoğlu, Mert Günok, İlhan Eker, Caner Erkin, Gökhal Gönül, Bekir İrtegün, Özer Hurmacı, Uğur Boral, Ertuğrul Taşkıran ve Hasan Erbey ile takım malzemecileri Muratpaşa İlçesi'ndeki Güzeloba Merkez Camisi'nde cuma namazı kıldı. Fenerbahçeli futbolcuların dün akşam alınan mağlubiyet nedeniyle morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

Fenerbahçe Antalya kampındaki ilk antrenmanını bugün saat 16.00'da Miracle Otel'in sahasında gerçekleştirecek.

TARAFTARLAR MORAL VERDİ

Fenerbahçeli futbolcuların camiden çıkışında sarı lacivertli taraftarlar Yeni Malatyaspor yenilgisine rağmen futbolculara büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar futbolcularla bol bol fotoğraf çektirip, imza almak için birbirleriyle yarıştılar. Sarı lacivertli taraftarlar ligin ilk maçı olan Antalyaspor karşılaşması ve ardından oynanacak Trabzonspor maçı için galibiyet sözü aldılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor