F.Bahçe-Trabzon davası sürüyor

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 16 Mayıs 2010'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçın ardından çıkan olaylara karıştıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 15 sanığın yargılanmasına devam edildi. Kadıköy 1. Asliye Ceza Mahkemes

F.Bahçe-Trabzon davası sürüyor

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 16 Mayıs 2010'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçın ardından çıkan olaylara karıştıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 15 sanığın yargılanmasına devam edildi. 

Kadıköy 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada 15 tutuksuz sanıktan 10'u ile müşteki polis memurları T. K. ve Ö. V. hazır bulundu.

Hakim, polis memurları K. ve V.'ye, sanıklar N. D. ile D. Y.'yi kendilerine taş atanlar olup olmadığını sordu. Polis memurları ise sanıkları tanımadıklarını ifade etti.

Olayın CD kayıtlarının 12 Mayıs'ta izleneceğini belirterek, tüm sanıkların o gün mahkemede hazır bulunmalarını isteyen hakim, duruşmayı erteledi.

Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 15 sanığın, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 16 Mayıs 2010'da oynanan maç sırasında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda çıkardıkları olaylar nedeniyle ''yakarak mala zarar verme'' ve ''görevi yaptırmamak için direnme'' suçlarından, 2 yıldan 15'er yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor