''FB şampiyon olsun demedim''

 Serkan Balcı ulusal bir yayın organında Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından Fenerbahçe’nin ligde şampiyon olması yönünde bir demeç verdiği şeklinde yer alan habere tepki gösterdi.Hiçbir basın mensubuna böyle bir açıklamasının bulunmadığını vurgulayan Balc

''FB  şampiyon olsun demedim''

 Serkan Balcı ulusal bir yayın organında Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından Fenerbahçe’nin ligde şampiyon olması yönünde bir demeç verdiği şeklinde yer alan habere tepki gösterdi.

Hiçbir basın mensubuna böyle bir açıklamasının bulunmadığını vurgulayan Balcı, “Trabzonspor büyük kulüptür. Ve sadece kendi başarılarıyla ilgilenir. Bizlerde kupanın sevincini yaşarken farklı mesajlar verecek değiliz” ifadesini kullandı.

 

Söz konusu haberi yazan gazeteciyle görüştüğünü ve muhabirin aldığı bir duyum üzerine bu haberi yazdığını kendisine ilettiğini dile getiren Serkan, şöyle konuştu: “Benim maçtan sonra yaptığım açıklamalar tamamen kameralar tarafından kayıt edilmiştir. Buna yapılan bu haberi ve bu habercilik anlayışını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ancak ısrarla söylemek istediğim böyle bir demeç vermedim. Zaten benim kişiliğim böyle şeyleri kaldırmaz. Ben Trabzonspor dışında hiçbir takımın başarısıyla ilgilenmiyorum. Önümüzdeki ilk hedefte Türkiye kupasını kazanmamızın ardından İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Denizlispor maçında tribünleri dolduracak olan taraftarlarımıza görkemli bir şölen yaşatmak olacaktır. Benim ve tüm arkadaşlarımın beklentisi bu yöndedir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor