FB maçından sonra silah sesleri!

Trabzon'da Rahip Santoro'yu öldürdüğü gerekçesiyle hüküm giyen O.A'nın ağabeyi A.A, Fenerbahçe-Bursaspor maçı sonrası alkollü olarak havaya ateş açtığı sırada 2 kişiyi tabancayla vurarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.  Dün akşam Fenerbahçe ile Bu

FB maçından sonra silah sesleri!

Trabzon'da Rahip Santoro'yu öldürdüğü gerekçesiyle hüküm giyen O.A'nın ağabeyi A.A, Fenerbahçe-Bursaspor maçı sonrası alkollü olarak havaya ateş açtığı sırada 2 kişiyi tabancayla vurarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

 

Dün akşam Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan ve 0-0 biten maç sonrası Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi önüne gelen A.A. (36), elindeki tabancayla rastgele ateş açmaya başladı. 

 

Bu sırada seken kurşunlar bacaklarına isabet eden ve öğrenci oldukları belirlenen Selim Çelebi (22) ve Serkan Kintaş (23) yaralandı. Hastaneye kaldırılan öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 

Olayın ardından çalışma başlatan Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Müdürü Ergün Kızılboğa'nın da koordinesi doğrultusunda, öğrencileri yaraladığı iddia edilen ve Trabzon'da Rahip Santoro'yu öldürdüğü gerekçesiyle hüküm giyen O.A'nın ağabeyi olan A.A'yı gözaltına aldı. 

 

Olay sırasında alkollü olduğu öne sürülen zanlı, şubedeki işlemlerinin ardından Trabzon Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

 

5 Şubat 2006'da Sancta Maria Kilisesi Rahibi Andrea Santoro'yu tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan O.A, 18 yıl 10 ay ağır hapis cezasına çarptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor