Faturanın Yüzde 50'si kesildi

Erman Toroğlu bugün köşesinde yazdığı maç değerlendirmesinde Trabzonspor bu karşılaşmayı dahada farklı kazanabilirdi dedi.Toroğlu Trabzonspor'un sezona Broos ile başlayarak zaman kaybettiğinide yazdığı yazısında, Şenol Güneş'in doğru yolda olduğunu vurgul

Faturanın Yüzde 50'si kesildi

Erman Toroğlu bugün köşesinde yazdığı maç değerlendirmesinde Trabzonspor bu karşılaşmayı dahada farklı kazanabilirdi dedi.

Toroğlu Trabzonspor'un sezona Broos ile başlayarak zaman kaybettiğinide yazdığı yazısında, Şenol Güneş'in doğru yolda olduğunu vurguladı.

5 Mayıs 1996'da Şenol Güneş'in teknik direktörlük hayatında belki de en acı günü yaşadığını belirten Toroğlu o faturanın dünkü kupa karşılaşmasından sonra yüzde 50'sinin kesildiğini vurguladı.

İşte Erman Toroğlu'nun yazısından bazı bölümler.

Faturanın yüzde50'si duruyor

5 Mayıs 1996’da Şenol Güneş, teknik direktörlük hayatının belki de en acı gününü yaşamıştı. Ve yıllarca ne Trabzon, ne kendisi bu baskının altından kalkamadı. Ama kadere bakın, 14 sene sonra Şenol Güneş, faturanın yüzde 50’sini F.Bahçe’ye kesti. Şimdi faturanın bir yüzde 50’si duruyor. 16 Mayıs’ta acaba bu fatura Şenol Güneş’in önüne gelir mi? Yoksa o güne kadar faturada değişiklikler mi olur? Futbol hakikaten enteresan bir oyun...

Broos’la zaman kaybettiler

FENERBAHÇE kötü oynadığı için mi Trabzonspor kazandı? Kesinlikle hayır. Trabzonspor mükemmele yakın oynadığı için kazandı. Fenerbahçe’ye futbol oynatmadılar. Peki aynı Trabzonspor, Belçikalı Hugo Broos’un elinde yerlerde sürünüyordu. Broos türlü bahaneler üretiyordu. Elindeki Alanzinho’yu bile kendine oyuncak yapmıştı. Yani Trabzonspor Belçikalı ile boşu boşuna süre kaybetti. Keşke Ersun Yanal’la devam edip bayrağı Şenol Güneş devralsaydı. O zaman çok daha yukarılarda olurlardı.

Şenol Güneş doğru yolda

ŞENOL Güneş geldikten sonra Trabzonspor’da gözle görülür bir değişim var. Şenol, tam profesyonelce takımı idare etmeye başladı. Şahıslara takılmadı.  Formayı verirken doğru hareketler yaptı. Dünkü Alanzinho’yu gördünüz. Hugo Broos’a kalsaydı, gönderilmeliydi. Şenol Güneş’in gelişi başkan Sadri Şener’in de işini kolaylaştırdı. Güneş doğru yolda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor