Fatih Tekke kadroda yok

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasının son maçında bugün Fiyapı İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.Ligde 16 puanı bulunan Beşiktaş ile geride kalan 10 haftada henüz galibiyet alamayan Kasımpaşa'nın karşı karşıya geleceği maç saat

Fatih Tekke kadroda yok

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasının son maçında bugün Fiyapı İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Ligde 16 puanı bulunan Beşiktaş ile geride kalan 10 haftada henüz galibiyet alamayan Kasımpaşa'nın karşı karşıya geleceği maç saat 20.00'de başlayacak.

Karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Ali Saygın Ögel yapacak.

Maçın 4. hakemi olarak ise Kutluhan Bilgiç görev yapacak.

Beşiktaş, Bursaspor ve Kayserispor'un puan kaybettiği haftada galip gelerek ligin zirvesine yaklaşmayı, Kasımpaşa ise ligdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

FATİH TEKKE KADRODA YOK

Siyah-beyazlılarda sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma 18 kişilik maç kadrosuna alındı, Fatih Tekke ise kadroda yok. Beşiktaş'ta, Nobre, Rüştü, Ekrem, Rıdvan ve Ferrari'nin ise sakatlıkları sürüyor.

GUTİ SINIRDA

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, Kasımpaşa maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

Ligde toplam 3 sarı kartı bulunan İspanyol futbolcu, Kasımpaşa karşısında da sarı kart görmesi halinde 12. haftadaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Guti, bu sezon Bucaspor, Kayserispor ve son olarak da Sivasspor maçlarında sarı kartla cezalandırılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor