Fatih Tekke attı ama yetmedi

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçında Kasımpaşa ile Ankaragücü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen hafta Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Kasımpaşa, bu hafta da Ankaragücü karşısından 2-1'lik galibiyetle ayrılara

Fatih Tekke attı ama yetmedi

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçında Kasımpaşa ile Ankaragücü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Geçen hafta Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Kasımpaşa, bu hafta da Ankaragücü karşısından 2-1'lik galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürdü.

İlk yarısı 0-0 golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmada Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 66. dakikasında Varela ve 73. dakikasında Halil Çolak'tan geldi. Ankaragücü'nün tek golünü ise 82. dakikada penaltıdan Fatih Tekke kaydetti.

Bu sezon ilk kez iki galibiyet arka arkaya alan Kasımpaşa, ligdeki puanını 14'e yükseltti. Geçen hafta Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek dikkat çeken Ankaragücü ise istikrarsız görüntüsünü Kasımpaşa karşısında da sürdürdü ve ligde 25 puanda kaldı.

Kasımpaşa ligde önümüzdeki hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak; Ankaragücü ise Başkent derbisinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler