Fatih Tekke açıklama yaptı

Bernd Schuster ile tartıştıktan sonra bir türlü kadroya giremeyen Beşiktaş'ın golcü oyuncusu, kendisine yapılanlara isyan ederken başkan Demirören'e de kırıldığının sinyalini verdi.Tekke, hocasıyla yaşadığı problemle ilgili olarak "Allah için şu yaşananla

Fatih Tekke açıklama yaptı

Bernd Schuster ile tartıştıktan sonra bir türlü kadroya giremeyen Beşiktaş'ın golcü oyuncusu, kendisine yapılanlara isyan ederken başkan Demirören'e de kırıldığının sinyalini verdi.

Tekke, hocasıyla yaşadığı problemle ilgili olarak "Allah için şu yaşananlarda hatam varsa kim ne derse kabulümdür" diye konuştu.

Uzun zamandır adı başta Bursaspor olmak üzere birçok takımla anılan Tekke, hakkında çıkan tüm iddialara cevap verdi ve "Ben halen Beşiktaş'ın oyuncusuyum" dedi.

"MAÇI HİÇ İZLEMEDİM"

Tekke ilk olarak Bursaspor-Rangers maçını Bursasporlu yöneticilerle seyrettiği iddiasını yalanlayarak, maç saatinde annesiyle birlikte olduğunu ve hatta maçı hiç seyretmediğini söyledi.

DEMİRÖREN’İN AÇIKLAMALARI HOŞ DEĞİL

Tecrübeli golcü, Başkan Demirören’in açıklamalarını ise hoş bulmadığını şu cümlelerle ifade etti:

"Başkan Demirören’in sözlerini arkadaşlarımdan öğrendim. Sayın başkan transfer için izin verdiğini söyledi. Bu da hoş bir şey değil. Bazen böyle şeyler olabiliyor. Bazı şeyler kamuoyuna yanlış aktarılıyor. Yaşanılanlar farklı düşünülsün diye yapılıyor."

YANLIŞ HABER ÇOK

Halen Beşiktaş Kulübü’nün oyuncusu olduğunu ve taraftara saygısızlık yapmak istemediğini söyleyen Tekke, sadece kendi üzerine değil futbolcuların yaşamları üzerine yalan yanlış çok haber yapıldığını ifade etti.

BURSASPOR’DAN HABERİM YOK

Bursaspor’a transferi konusunda da açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, Yeşil-Beyazlılar’dan resmi olarak böyle bir teklif almadığını ve bu durumdan haberi olmadığını söyledi.

'Performans olarak sahada olsaydım çok daha farklı olurdu' diyen Tekke, "6-7 haftadır takımımla oynamıyorum, hazır olmadığım dönemde verilen forma var. Birileri kamuoyunu yanıltmak istiyor" dedi.

YAPILANLARI ANLAYABİLECEK KADAR ZEKİYİM

7-8 hafta önce yaşanmış olaylar var diyerek sözlerine devam eden golcü oyuncu, 18 kişilik kadro yerine 17 kişilik kadroyla Gaziantep maçına gidilmesinin altında yatan mesajı anladığını ve orada iplerin koptuğunu söyledi.

BJK İLE DEVAM ETMEK İSTERİM

Beşiktaş’ta şartlar düzelirse devam etmek istediğini söyleyen Tekke bunun şu durumlarda imkansız olduğunu bildiğini ama Schuster ile çalışma şansının olmadığını ifade etti.

Tekke 'Allah için şu yaşananlarda zerre kadar hatam varsa ne düşünüyorlarsa, ne diyorlarsa kabulümdür' diyerek yaşanan olayların kaynağının kendisi olmadığını ifade ederek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor