''Farklı alacağımız maçı kaybettik''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta dün Bandırmaspor'a 2-0 yenilen Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, farklı kazanabilecekleri maçı kaybettiklerini söyledi. Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bandırmaspor deplasmanında çok iyi bir f

''Farklı alacağımız maçı kaybettik''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta dün Bandırmaspor'a 2-0 yenilen Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, farklı kazanabilecekleri maçı kaybettiklerini söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bandırmaspor deplasmanında çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını savunarak, ''Zirvede yer alan takıma karşı deplasmanda olmamıza rağmen çok iyi futbol ortaya koyduk, çok da iyi mücadele ettik. Farklı kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Mağlubiyeti hak etmedik'' dedi.

Bandırmaspor'u gözlerinde çok büyüttüklerini de ifade eden Birinci, ''Rakibimiz ligin zirvesinde yer almasına rağmen biz böylesine rakibe karşı iyi oynadık. Rakibimiz bize üstünlük kuramadı. Sadece onlar buldukları pozisyonları gole çevirdi, biz ise bunu yapamadık. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzde sahamızda oynayacak olduğumuz Çorumspor maçı var. Artık bu maçı düşünmek zorundayız'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor