Fanatik TS'linin evi de bordo-mavi

Uzun yıllardan sonra şampiyonluğa ilk kez bu sezon yakın olduklarına inanan Yağlıdere’nin Kanlıca Köyü’nden Hasan Kurt, bu sevinçi doya doya yaşamak istediğini söyledi. Şampiyonluğuna hasret kaldığı Trabzonspor’un efsane futbolcularının isimlerini çocukla

Fanatik TS'linin evi de bordo-mavi

Uzun yıllardan sonra şampiyonluğa ilk kez bu sezon yakın olduklarına inanan Yağlıdere’nin Kanlıca Köyü’nden Hasan Kurt, bu sevinçi doya doya yaşamak istediğini söyledi. Şampiyonluğuna hasret kaldığı Trabzonspor’un efsane futbolcularının isimlerini çocuklarına koyan Fanatik taraftar Hasan Kurt, “Bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunun heyecanıyla da evimi ilk yarıyı lider tamamlamamızdan sonra bordo-mavi renklere boyadım. Birde şampiyon olursak bakınız daha neler yapacağım” dedi.

Trabzonspor’un efsane futbolcuları Cemil Usta, Şenol Güneş ve İskender Günen’in isimlerini çocuklarına verdiğini kaydeden Kurt “Ancak onlar hiç şampiyonluk görmedi. Sadece benim Trabzonspor’la ilgili anlattığım hikayeleri dinleyerek büyüdüler. Onlarında bir şampiyonluk görmesini istiyorum. Ayrıca inanıyorum ki Trabzonspor bir şampiyon olursa bu birkaç yıl davam edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor