Ezeli rakiplerin pota kapışması!

Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta heyecanı, 5 Mart Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş Cola Turka-Oyak Renault maçı ile başlayacak.Fenerbahçe Ülker'in liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta mücadelesi Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak

Ezeli rakiplerin pota kapışması!

Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta heyecanı, 5 Mart Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş Cola Turka-Oyak Renault maçı ile başlayacak.

Fenerbahçe Ülker'in liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta mücadelesi Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak maçlarla tamamlanacak.

CUMARTESİ GÜNÜNÜN PROGRAMI
20. haftanın açılış maçında son haftaların çıkıştaki takımı Beşiktaş Cola Turka, ligin son sırasında yer alan ve düşmeme mücadelesi veren Oyak Renault'u evinde konuk edecek.
Geçtiğimiz hafta Banvit karşısında nefesleri kesen bir mücadele sonunda rakibine mağlup olan Antalya Büyükşehir Belediye ile tehlikeli bölgede yer alan ve galibiyete ihtiyacı olan Aliağa Petkim günün ikinci maçında karşı karşıya gelecekler.
Günün bir diğer maçında, evinde ligin tüm ekiplerinin adeta korkulu rüyası olan Olin Edirne, İzmir temsilcisi Bornova Belediye'yi konuk edecek.
Cumartesi günü aynı saatte başlayacak olan iki karşılaşmada; Erdemir, ligin güçlü ekiplerinden Banvit'i ağırlarken, ligde kalma mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediye de Tofaş deplasmanında galibiyet arayacak.
Günün son maçında ise Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Pınar Karşıyaka, bu sezon bir türlü beklenen performansı yakalayamayan Türk Telekom'u konuk edecek.

PAZAR GÜNÜ FENERBAHÇE ÜLKER - MP TABZONSPOR

Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta mücadelesi 6 Mart Pazar günü oynayacak iki karşılaşma ile tamamlanacak. Günün ilk maçında ligde liderliğini sürdüren ancak Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe Ülker, geçtiğimiz haftayı Galatasaray Cafe Crown mağlubiyeti ile kapatan Medical Park Trabzonspor'a konuk olacak.
Haftanın son maçı derbi mücadelesine sahne olurken, ligde ikinci sırada yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray Cafe Crown, Avrupa defterini kapatan ve tüm dikkatini lige ve şampiyonluğa veren güçlü rakibi Efes Pilsen'i Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek.

Beko Basketbol Ligi'nde 20. haftanın programı ise şu şekilde;
5 Mart Cumartesi
15:00 Beşiktaş Cola Turka - Oyak Renault (BJK Cola Turka Arena)
16:00 Antalya Büyükşehir Belediye - Aliağa Petkim (Antalya Atatürk Spor Salonu)
17:00 Olin Edirne - Bornova Belediye (Mimar Sinan Spor Salonu)
17:30 Erdemir - Banvit (Erdemir Spor Salonu)
17:30 Tofaş - Mersin Büyükşehir Belediye (Bursa Atatürk Spor Salonu)
18:00 Pınar Karşıyaka - Türk Telekom (Karşıyaka Spor Salonu)

6 Mart Pazar
13:00 Medical Park Trabzonspor - Fenerbahçe Ülker (19 Mayıs Spor Salonu)
17:45 Galatasaray Cafe Crown - Efes Pilsen (Abdi İpekçi Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor