EYOF Trabzon 2011'in konukları

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, yapılan tanıtım çalışmaları sonucu kamuoyunun ilgisi de giderek artıyor. Oyunlarla ilgili hazırlıkları yerinde görmek ve yapımı süren tesisler hakkında bilgi almak amac

EYOF Trabzon 2011'in konukları

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ile ilgili hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, yapılan tanıtım çalışmaları sonucu kamuoyunun ilgisi de giderek artıyor.

 

Oyunlarla ilgili hazırlıkları yerinde görmek ve yapımı süren tesisler hakkında bilgi almak amacıyla ulusal basından bir gazeteci gurubu Trabzon’ a geldi.

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eski Genel Başkanı Atilla Gökçe’nin de aralarında yer aldığı 8 kişilik gazeteci-yazar grubu yapımı süren oyunlar köyü, 7 bin 200 kişilik Çok Amaçlı Spor Salonu ve üzeri açılır-kapanır atlama kuleli yüzme havuzu inşaatlarını gezerek EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker’den bilgiler aldılar.

 

Basın mensuplarına Nihat Doker tarafından oyunlar ve bugüne kadar yapılan hazırlıklar ile planlanan çalışmalarla ilgili sunum yapılarak bilgiler de verildi.

 

TSYD Eski Genel Başkanı ve spor yazarı Atilla Gökçe; bir spor kenti olan Trabzon’un böylesi tesisleri hak ettiğini belirterek, olimpiyat düzeyindeki oyunları ülkemizin ve Trabzon’un tanıtımına büyük katkı yapacağını ve spor kültürünün de oluşmasına olumlu etkide bulunacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler