EYOF Trabzon 2011 söyleşisi

Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıkları, Trabzon Vakfı’nın üyelerine Ankara’daki  merkezinde yapılan bir etkinlikle oyunların Genel Koordinatörü Nihat DOKER tarafından anlatıldı. Genel Koordinatör Nihat Doker; Vakıf Yönetim Kurulu Başkan

EYOF Trabzon 2011 söyleşisi

Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıkları, Trabzon Vakfı’nın üyelerine Ankara’daki  merkezinde yapılan bir etkinlikle oyunların Genel Koordinatörü Nihat DOKER tarafından anlatıldı.

Genel Koordinatör Nihat Doker; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygün, yönetim kurulu, gençlik kolları ve vakıf      üyelerinden oluşan yaklaşık 100 kişiye, oyunların alınışından bugüne kadar geçen süre zarfında yapılanları ve Trabzon’a kazandırdıklarını anlattı.

Nihat Doker,  bilgisayar ortamında bilgilendirmeden sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Genel Koordinatör Doker, sadece Trabzon’da değil, Türkiye’nin her yerindeki Trabzonluların oyunlara şimdiden gösterdikleri ilginin kendilerini mutlu ve umutlu ettiğini belirterek, “Trabzon, oyunlarla büyük spor organizasyonlarının yapıldığı şehirler arasına katılacaktır. Yeni inşa edilen ve mevcut spor tesisleri ile Trabzon oyunlardan sonra da böylesi büyük spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecektir. Trabzon’un önünü açan böylesi bir organizasyonu Trabzon’a kazandıranlar ile modern spor tesislerini inşa ettirenleri minnetle anmak ve hiç unutmamak gerekir” dedi.

Vakıf Başkanı Bilgin Aygün’de, üyelerinin söyleşi ile oyunlarla ilgili daha geniş bilgiye sahip olduklarını, böylelikle de çevrelerini daha iyi bilgilendirebilecek hale geldiklerini belirterek, herkesin üzerine düşeni yapması için çaba göstereceklerini söyledi.

Nihat Doker tarafından, söyleşiye katılanlarla oyunlarla ilgili tanıtım promosyanları dağıtılırken, günün anısına Bilgin Aygün’de kendisine  Hüseyin Albayrak’ın “Trabzon Basın Tarihi” kitabı ile Trabzon işi el işlemesi gümüş tespih hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor