Eskrim'de fırtına gibiyiz!

Lübnan’da düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Akdeniz Şampiyonası’nda sporcularımız 2’si altın, 6’sı bronz olmak üzere toplamda 8 madalya ile İtalya’nın ardından ikinci oldu29-31 Ocak tarihleri arasında Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlenen ve 11 ülkeden to

Eskrim'de fırtına gibiyiz!

Lübnan’da düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Akdeniz Şampiyonası’nda sporcularımız 2’si altın, 6’sı bronz olmak üzere toplamda 8 madalya ile İtalya’nın ardından ikinci oldu

29-31 Ocak tarihleri arasında Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlenen ve 11 ülkeden toplam 84 sporcunun katıldığı Yıldızlar ve Gençler Akdeniz Şampiyonası’nda bayan kılıçta ilk gün yıldızlar kategorisinde İstanbul TED Kulübü sporcularından Ilgın Sarban, ikinci gün ise gençler kategorisinde Ankara Efe Spor Kulübü sporcularından Ayşe Begümhan Bilgin altın madalyanın sahibi oldu. Yıldızlar kategorisinde bayan kılıçta Ankara Bekir Yılmaz İ.Ö.Okulu Spor Kulübü sporcularından Göksu Çetintaş, erkek epede Antalya ferdi sporcularından Berke Türkaydın, gençler kategorisinde ise erkek kılıçta Ankara Bekir Yılmaz İ.Ö.Okulu Spor Kulübü sporcularından Enver Yıldırım ile Bursa Coşkunöz Spor Kulübü sporcularından Hakan Akgün bronz madalyanın sahibi oldu.

Son gün yapılan takım müsabakalarında ise 2 bronz madalya elde eden kafilemiz, bu sonuçlarla 2 altın, 6 bronz toplam 8 madalya ile İtalya’nın ardından 2.’liği elde etti.

Müsabakaları yerinde izleyen ve 3 gün boyunca kafile ile birlikte olan Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, Türk eskrimi adına çok önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, “Bize bu güzel sonuçların mutluluğunu yaşatan sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi. Bilgin ayrıca, Beyrut büyükelçimiz İnan Özyıldız’a da gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor