Eskişehirsporlu Sezgin konuştu!

Trabzonspor karşısına her zamankinden farklı olarak daha fazla motivasyonla çıkacaklarını belirten futbolcu, kendilerinin de hedefleri bulunduğunu kaydetti. Sezgin, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında amansız bir mücadele bulunduğunu hatırlatarak, "Trabzo

Eskişehirsporlu Sezgin konuştu!

Trabzonspor karşısına her zamankinden farklı olarak daha fazla motivasyonla çıkacaklarını belirten futbolcu, kendilerinin de hedefleri bulunduğunu kaydetti.

 

Sezgin, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında amansız bir mücadele bulunduğunu hatırlatarak, "Trabzonspor şampiyon olmak için mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. Biz de kazanmak için oynayacağız. Bizim de hedeflerimiz... İyi futbol oynayıp, taraftarımız karşısında 3 puan almak istiyoruz." diye konuştu.

 

Bu maçta taraftar desteğine daha fazla ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Es Es'in kaptanı, Antalyaspor maçında kötü oynadıklarını ve bu nedenle taraftarlarını üzdüklerini kabul etti. Kırmızı-Siyahlı oyuncu, "Ama bu maçta iyi futbol oynayacağız inşallah." ifadesini kullandı.

 

Trabzonspor gibi büyük takımlarla diğer takımlar arasındaki maçların, kendileri açısından farklı olup olmadığının sorulması üzerine de kaptan, "İster istemez oluyor. Sonuçta oynadığınız takıma göre önlemler alıyorsunuz. Trabzonspor gibi bir takımla oynadığımız için daha fazla konsantre olmamız gerekiyor" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor