Eskişehir'in Başkanı ne diyor!

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'un Fenerbahçe maçında farklı Trabzonspor maçında farklı oynadığı iddialarıyla ilgili sert ifadeler kullandı. Ünal söylentilerle ilgili olarak "Çok çirkin yorumlar, konuşmalar. Bu sorulardan, yorumlardan nefr

Eskişehir'in Başkanı ne diyor!


Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'un Fenerbahçe maçında farklı Trabzonspor maçında farklı oynadığı iddialarıyla ilgili sert ifadeler kullandı. Ünal söylentilerle ilgili olarak "Çok çirkin yorumlar, konuşmalar. Bu sorulardan, yorumlardan nefret ediyorum. Böyle bir futbol dünyası yok. Herkes bu camiayı temsil eder" dedi. 

Her futbolcunun ve yönetimin hedefinin galibiyet olduğunu söyleyen Ünal, "Bu budur. Bir takıma iyi oynayıp diğer takıma oynamayı kabul etmeyiz. Ama bazı yorumcular kendilerine göre yorum yapıyor. Biz her takıma karşı kazanmak için oynarız" şeklinde konuştu.

BÜTÜN BAŞKANLARLA ARAM İYİDİR
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'la arasının iyi olduğu söylemlerine de değinen Ünal, "Benim Süper Lig'deki bütün başkanlarla aram iyidir. Hiç bir başkanla sorunumuz yok" dedi.

SEZER'E TEKLİF YOK
Sezer Öztürk'ün sezon sonunda satılacağını söylentilerinin de hatırlatılması üzerine Halil Ünal, "Şu anda bize gelen resmi bir teklif yok. Geldiğinde de oturup konuşuruz. Ancak şu anda bu yönde herhangi bir görüşme yapmadık" dedi.

BÜTÜN HEDEFLERİ KOVALAYACAĞIZ
Bu sezon ligi istedikleri yerde tamamladıklarını söyleyen Halil Ünal, "Takımın iskeletini bozmayacağız. Yeni takviyelerle yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanacağız ve yeni yezonda gerek lig gerekse de kupada tüm hedefleri kovalayacak bir takım oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor