Eskişehir cephesinden açıklama

Eskişehirspor Antrenörü Toprak Kırtoğlu ise Trabzonspor'u hafta içinde iyi analiz ederek çalıştıklarını belirterek, ''Zor maç olacağını biliyorduk. İstediğimiz şekilde maça iyi başladık. Serdar ile ilk dakikalarda gol bulabilseydik maç daha farklı şekilde

Eskişehir cephesinden açıklama

Eskişehirspor Antrenörü Toprak Kırtoğlu ise Trabzonspor'u hafta içinde iyi analiz ederek çalıştıklarını belirterek, ''Zor maç olacağını biliyorduk. İstediğimiz şekilde maça iyi başladık. Serdar ile ilk dakikalarda gol bulabilseydik maç daha farklı şekilde gelişebilirdi'' dedi. 

Trabzonspor karşısında alınan 1 puanın da iyi bir sonuç olduğunu ifade eden Kurtoğlu, ''1 puanla dönmek çok önemli bir şey. Trabzonspor'a başarılar diliyoruz. Geçen hafta liderliğine sevinenlerden biri de bendim. Önümüzdeki hafta Manisaspor maçını da kazanırsak daha iyi yol alacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler