Eski TS'li Adrian'ın rekoru kırıldı

Trabzonspor'un rekor bedelle transfer ettiği Adrian Polonya tarihine geçmişti. Bu rekor sonunda kırıldı...

Eski TS'li Adrian'ın rekoru kırıldı
Trabzonspor'a 2011 yılında Polonia Varşova'dan 5 milyon 250 bin Euro bonservis ücretiyle transfer olan Adrian Mierzejewski, o dönemin rekorunu kırmıştı. Bu transfer Polonya futbol tarihinin ligdeki bir oyuncuya ödenen en fazla bonservisi olarak kayıtlara geçmişti. Bu rekor tam 6 yıl sonra Jan Bednarek ile tekrar kırıldı.

2017-2018 sezonu öncesi yaz transfer döneminde Lech Poznan'dan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'a transfer olan defans oyuncusu Jan Bednarek, rekorunu yeni sahibi oldu. 21 yaşındaki genç futbolcu 6 milyon Euro bonservis bedeliyle yeni takımına geçti.

Listenin üçüncü sırasında 2010'da Lech Poznan'dan Borussia Dortmund'a 4 milyon 750 bin Euro karşılığında geçen Robert Lewandowski yer alırken, Beşiktaş'lı Marcelo'da listede kendisine yer buldu. 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında Wisla Krakow forması giyen 30 yaşındaki savunmacı, PSV'ye 3 milyon 800 bin Euro bonservis karşılığında transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor