Eski spor yazarı yangında öldü

Hikmet Pulcu’nun tek başına yaşadığı Şair Nedim Caddesi, Hattat Tahsin Sokak, No 58, Daire 4’deki evinden bugün saat 11.00 sıralarında dumanlar çıktı. Daha çok Fenerbahçe ile ilgili yazılar yazmış olan Hikmet Pulcu’nun komşuları, hemen itfaiye ekiplerine

Eski spor yazarı yangında öldü

Hikmet Pulcu’nun tek başına yaşadığı Şair Nedim Caddesi, Hattat Tahsin Sokak, No 58, Daire 4’deki evinden bugün saat 11.00 sıralarında dumanlar çıktı. Daha çok Fenerbahçe ile ilgili yazılar yazmış olan Hikmet Pulcu’nun komşuları, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler ikinci kattaki daireye hem merdiven aracı ile dışardan hem de içeriden müdahale etti. Kısa bir süre sonra yangını söndüren itfaiye ekipleri dairede Hikmet Pulcu’nun cesedini buldu.

Polis, Hikmet Pulcu’nun ABD’de yaşayan oğlu ile İstanbul’da yaşayan kızına ulaşmaya çalışıyor. Yangının elektrik sobasından çıktığı sanılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor