Eski başkanlar yaptıkları borçları karşılayacak mı?

Merak edilen soru Demirören'e soruldu

Eski başkanlar yaptıkları borçları karşılayacak mı?

Haber61 Spor Servisi

TFF'nin 'Futbolda Devrim' diye nitelendirilen, futbol kulüplerinin geçmiş borçlarının yapılandırılması konusu,  gündeme “kulüpte görev yapmış eski başkanlarında yükümlülük altına girecek mi” sorusunu getirdi.

Trabzonspor Kulübü'nün 1 Milyar seviyelerindeki borcun,  özellikle son iki yönetim olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ve Muharrem Usta'nın başkanlığında oluşması sıkça “borçları onlar karşılasın” söylemlerini ortaya çıkararak geçmişle hesaplaşmayı gündeme getiriyordu. Geçmişle hesaplaşma konusunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın gerçekleştirdiği toplantıda açıklama geldi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören “geçmiş yönetimlerin yarattığı borçları dönemin yöneticileri karşılayacak mı” sorusuna " Spor yasasının içinde bu madde var. Şu anda tartışılıyor. Bana göre olması gereken bir madde. Yasada çıkacağını ben de tahmin ediyorum." cevabını verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler