Eski Başkan Albayrak esti savurdu

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, konuştu, bordo-mavili camiaya, Merkez Hakem Kurulu'na, Federasyona mesajlar gönderdi, bomba açıklamalar yaptı... Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesi suni gündemler çıkarıldığını belirten Albayrak, “Hakemler a

Eski Başkan Albayrak esti savurdu

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, konuştu, bordo-mavili camiaya, Merkez Hakem Kurulu'na, Federasyona mesajlar gönderdi, bomba açıklamalar yaptı...

 

Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesi suni gündemler çıkarıldığını belirten Albayrak, “Hakemler aynı bizim dönemimizde olduğu maçları tayin eder oldular. Hakem triosu, maçın Trabzonspor aleyhine olması için sahada gereken her şeyi yaptı. Bunun sonucunda da sahadan mağlubiyetle ayrıldık.” dedi.

 

"HATA YAPAN YANAR"

Merkez Hakem Kurulu’nu ve hakemleri karşılaşmaları yönetirken dikkatli olmaya çağıran Albayrak, “Daha önce bizim dönemimizde sıkıntılı maçlar yöneten arkadaşlar oldu. Sonuçları ortada. Şuanda hepsi ligden ihraç edildi. Her şey daha şeffaf ve daha adil olmaya başladı. Bunun için de herkes tarafını seçsin. Ya adam gibi çıkıp, maçını yönetecek ya da daha önce adaletsizlik yapan arkadaşların yaşadıkları sona maruz kalacaklar” diye konuştu.

Albayrak ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun da daha dikkatli ve adil atamalar yapması gerektiğinin altını çizdi.

 

”GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”

Trabzonspor camiasının üzerinde kara bulutlar dolaşmadığını belirten Albayrak, “Camiamız iki sonuçla sıkıntı yaşamaz. Lig uzun bir maraton. Şenol hocamıza ve oyuncu kardeşlerimize desteğimiz de tam. Camia olarak kenetlenmeliyiz. Gün birlik günüdür. Yıllardır yaşadığımız şampiyonluk hasretimiz bu sene inşallah son bulacak. Özlenen ve beklenen tarihi zaferlere bu sene imza atacağız. Ayrıca liderliğimiz hala devam ediyor. Kalan maçlarımızı kazanarak, ipi göğüsleyeceğiz. Olumsuz bu tip havalardan nemalanmak isteyenleri de camiamızdan dışlamalıyız” şeklinde konuştu.

 

”DURMAK YOK, YOLA DEVAM!”

Albayrak ayrıca bordo-mavili taraftara da mesaj yollayarak, “Camiamız durmadan yola devam etmeli. Bir iki kötü sonuç bizi yolumuzdan döndüremez. Bu yüzden de Trabzon Avni Aker’de oynadığımız veya deplasmanda oynadığımız bütün maçlarda stat dolmalı. Takımımıza gereken desteği vermeliyiz. Unutulmamalı ki, “Bize her yer Trabzon!.” Başarıyı ve şampiyonlukları görmek istiyorsak eğer son dakikaya kadar desteğimiz sürmeli. Şanlı ve şerefli camiamıza da bu yakışır. Bu haftaki Antalyaspor karşılaşmasında statta tek bir koltuk bile boş kalmamalı. Ve ayrıca da 90 dakika boyunca destek olmalıyız. Puan veya puanlar kaybetsek de ligin sonunda gülen taraf biz olacağız” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor