Erzurum'da bugün de dün gibi!

Erzurum'da aynı oyunda dün de mağlup olmuştuk. 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda kısa mesafe sürat pateni erkekler 5000 metre ile bayanlar 3000 metre bayrak yarışları elemeleri tamamlandı.Kiremitliktepe bölgesinde bulunan Kısa Mesafe Buz Salonu'nda

Erzurum'da bugün de dün gibi!

Erzurum'da aynı oyunda dün de mağlup olmuştuk. 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda kısa mesafe sürat pateni erkekler 5000 metre ile bayanlar 3000 metre bayrak yarışları elemeleri tamamlandı.

Kiremitliktepe bölgesinde bulunan Kısa Mesafe Buz Salonu'nda düzenlenen erkekler 5000 metre bayrak elemelerinde, Önder Aslan, Selim Tanrıkulu, Mükerrem Top ve Özgür Yeşilöz'ün oluşturduğu milli takım, Çin, Rusya ve Belarus'a karşı yarıştı. Grubunda 7:33,528'lik derecesiyle son sırada yer alan milli takım, yarı final hakkını elde edemedi.

Bayanlar 3000 metre bayrak elemelerinde ise Zeynep Erkılıç, Duygu Kan, Ela Kara ve Leyla Yılmaz'dan oluşan milli takım, Kanada ve Japonya'ya karşı mücadele etti. Grubunda 5:01,387'lik derecesiyle son sırada yer alan bayan milliler de yarı final hakkını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor