Erzurum'da 71 yedik 1 attık

Ülkemiz adına çeşitli dallarda yarışan sporcularımızın hemen hemen hepsi hüsran yaşıyor ancak aralarında bir takım var ki durumu çok daha vahim.  O da Türkiye Erkek Buz Hokeyi Milli Takımı. A Grubu'nda mücadele eden ay-yıldızlılar grupta yaptığı 3 karşıla

Erzurum'da 71 yedik 1 attık

Ülkemiz adına çeşitli dallarda yarışan sporcularımızın hemen hemen hepsi hüsran yaşıyor ancak aralarında bir takım var ki durumu çok daha vahim.  O da Türkiye Erkek Buz Hokeyi Milli Takımı.

 

A Grubu'nda mücadele eden ay-yıldızlılar grupta yaptığı 3 karşılaşmanın 3'ünden de sahadan yenik ayrıldı. Grubu son sırada bitiren millilerimiz ardından Slovenya'yla klasman maçına çıktı ve yenilmesine rağmen ilk golünü kaydetti. Türkiye Erkek Buz Hokeyi Milli Takımı yarın saat 11.00'de İspanya-Güney Kore maçının mağlubu ile 11'incilik için mücadele edecek.

 

Millilerimiz ellerinden geleni yaptılar ancak olmadı. Buraya kadar her şey normal. Şimdi ay-yıldızlıların attığı ve yediği gollere bir bakalım.

 

Türk Milli Takımı A Grubu'nda çıktığı toplam 3 maçta hiç gol atamazken kalesinde 60 gol gördü. Ardından klasman maçında Slovenya'yla karşılaşan milllilerimiz 11 gol daha yedi ve ilk golünü kaydetti.

 

Çıktığı 4 maçta kalesinde toplam 71 gol gören ay-yıldızlılar rakip kaleye sadece 1 gol atabildi. Bu durumda skor 71-1.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler