Ertuğrul Sağlam'ın korkulu rüyası

Spor Toto Süper Lig 12. hafta mücadelesinde Bursaspor, kendi evinde geçtiğimiz hafta liderliğe yükselen Trabzonspor'u ağırladı.Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-0'lık galibiyetle Trabzonspor oldu ve bordo mavili ekip 12. haftayı d

Ertuğrul Sağlam'ın korkulu rüyası

Spor Toto Süper Lig 12. hafta mücadelesinde Bursaspor, kendi evinde geçtiğimiz hafta liderliğe yükselen Trabzonspor'u ağırladı.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-0'lık galibiyetle Trabzonspor oldu ve bordo mavili ekip 12. haftayı da lider olarak bitirmeyi garantiledi.

Karşılaşmada Trabzonspor'un golleri 5. ve 16. dakikada Brezilyalı yıldız Jaja kaydetti.

Ertuğrul Sağlam'ın 2008'de Beşiktaş'ın başında bulunduğu yıllarda Jaja'nın da forma giydiği Metallist Kharkiv ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'a kök söktüren Brezilyalı futbolcu, bu kez Bursaspor'un başında bulunan Sağlam'a ligdeki ilk yenilgisini yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor