Ertuğrul Sağlam uzatıldı!

Alınan bilgiye göre, Özlüce Tesisleri'nde kulüp başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen başarılı teknik adam, görüşme sonrası 2012 yılında sona erecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatmaya karar verdi.Ertuğrul Sağlam'ın, 31 Mart Per

Ertuğrul Sağlam uzatıldı!

Alınan bilgiye göre, Özlüce Tesisleri'nde kulüp başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen başarılı teknik adam, görüşme sonrası 2012 yılında sona erecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatmaya karar verdi.

Ertuğrul Sağlam'ın, 31 Mart Perşembe günü Atatürk Stadı'nda taraftarların da katılımıyla düzenlenecek törenle 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

''BUGÜN HOCAMIZLA KONUŞMAMIZ 10 DAKİKA SÜRDÜ VE ANLAŞTIK''

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 10 dakika süren görüşme sonrası anlaştıklarını ve sözleşmesini 3 yıl uzattıklarını söyledi.

Bazı yeşil-beyazlı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adliye Sarayına giden Yazıcı, burada kendisi ve yönetim kurulu üyeleri hakkında yargı süreci başlatan kişilere karşı dava açtı.

Adliye Sarayı girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılmasıyla ilgili şöyle konuştu:

''Beklenen bir olay gerçekleşti. Bugün hocamızla konuşmamız 10 dakika sürdü ve anlaştık. Zaten Bursa bu kararı bekliyordu. Bursa için hayırlı olsun. Bütün Bursa Ertuğrul Sağlam'ı çok seviyor, biz de çok seviyoruz. Güven ortamı çok önemli. Hocamıza güveniyoruz. O da bize güveniyor. Benim şimdi Bursalılara bir çağrım var. Perşembe günü Atatürk Stadı'nda yapacağımız imza törenine hepsini bekliyoruz.''

Yazıcı, ''Bu anlaşmanın Fenerbahçe maçı öncesi olması tesadüf mü, motivasyon için mi?'' yönündeki soruya, ''Tamamen tesadüf ama bu durum elbette futbolcuların performansına önemli katkı sağlayacaktır'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, ''Ertuğrul Sağlam, geçen hafta açıklamasında 'Başkanımızın kafası rahat olduğunda bu konuyu oturup konuşuruz' demişti. Şu anda sizin kafanız rahat mı?'' yönündeki başka bir soruya, ''Adli boyutla ilgili halen soruşturma devam ettiği için bir açıklama yapmam doğru değil. Bütün söylenenlerin hepsi yalan, iftira. Şimdi buraya dava açmaya geldik. Kısa süre içinde her şey ortaya çıkacak'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler