Ertuğrul Sağlam tribüne gönderildi

2 kırmızı kart, 1 de penaltıya sahne olan Eskişehirspor-Bursaspor maçında Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam hakem Halis Özkahya tarafından tribüne yollandı.SAĞLAM TEPKİ79. dakikada Ozan İpek'in ikinci sarı karttan kırmızı kartı görüp takımını 10

Ertuğrul Sağlam tribüne gönderildi

2 kırmızı kart, 1 de penaltıya sahne olan Eskişehirspor-Bursaspor maçında Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam hakem Halis Özkahya tarafından tribüne yollandı.

SAĞLAM TEPKİ

79. dakikada Ozan İpek'in ikinci sarı karttan kırmızı kartı görüp takımını 10 kişi bırakmasının ardından Ertuğrul Sağlam bu karta tepki olarak Halis Özkahya'yı alkışlayınca tribüne gönderildi. Bu olay bir anda akıllara İstanbul BB-Beşiktaş maçını getirdi. O maçta da Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster aynı durumdan dolayı tribüne gönderilmiş ve PFDK'den 3 maç ceza almış daha sonra cezası 2 maça indirilmişti.

Bu görüntüler Eskişehirspor-Bursaspor maçında da yaşandı. Tribüne gönderilen Ertuğrul Sağlam bir süre tribüne gitmemekte direndi. Sağlam son olarak soyunma odasına gitme kararı aldı ve maçı tribünlerden takip etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor