Ersun Yanal'ı sildiler

Futbol Federasyonu’nun 20 üst düzey teknik direktör için düzenlediği UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu dün başladı. Seminer öncesi en çok merak edilen konu, federasyonda görev yapan Ersun Yanal’ın ders verip vermeyeceğiydi... Çünkü kursa katılacak teknik a

Ersun Yanal'ı sildiler

Futbol Federasyonu’nun 20 üst düzey teknik direktör için düzenlediği UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu dün başladı. Seminer öncesi en çok merak edilen konu, federasyonda görev yapan Ersun Yanal’ın ders verip vermeyeceğiydi... Çünkü kursa katılacak teknik adamlar, Yanal’ın kendilerine eğitim vermesini istemiyor ve aksi durumda semineri terk edeceklerini açıklamıştı. Dün gözler kursun düzenlendiği Antalya Belek’teydi. Hocaların tepkisinin ardından federasyon, Yanal’ın katılımcılara kurs vermemesini kararlaştırdı. 12 günlük kursta Kamuran Yavuz, Ömer Kaner, Atilla Yücel, UEFA’dan da John Bilten ve Erich Rotcmöller’in ders vereceği vurgulandı.

Onlara tatil yok!

Eğitime katılanlar, 3 aşamadan oluşan ve ikincisi gerçekleştirilen kursun sonunda UEFA standartlarına uygun lisansa sahip olabilecek. Kursa katılanlar ise şöyle: Rıdvan Dilmen, Ertuğrul Sağlam, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam, Ziya Doğan, Erdoğan Arıca, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman, Giray Bulak, Mustafa Uğur, Ünal Karaman, Raşit Çetiner, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Levent Eriş, Osman Özdemir, Tolunay Kafkas, Güvenç Kurtar, Coşkun Demirbakan, Yücel İldiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor