Eren transferi her an bitebilir

Ümit Milli takımlarda yeteneğini defalarca ispatlamış, Bursaspor alt yapısının en değerli oyuncularından Eren Albayrak Trabzonspor'la anlaşıyor.Sezon sonunda kulübüyle olan  sözleşmesi sona erecek olan  Eren, Bursaspor'da şans bulamadığı için sözleşmesini

Eren transferi her an bitebilir

Ümit Milli takımlarda yeteneğini defalarca ispatlamış, Bursaspor alt yapısının en değerli oyuncularından Eren Albayrak Trabzonspor'la anlaşıyor.

Sezon sonunda kulübüyle olan  sözleşmesi sona erecek olan  Eren, Bursaspor'da şans bulamadığı için sözleşmesini yenilemiyordu.

1991 doğumlu genç sol kanat oyuncusunun peşinde bir çok takım bulunmasına rağmen seçimini Trabzonspor'dan yana yaptı.

Eren Albayrak haber61.net’e verdiği roportajda Trabzonspor’a gelmek istediğini ancak 13 Aralıkta yapılacak kongreyi beklediğini belirtmişti.

1.78 boyundaki sol kanat oyuncusunun  sezon sonu itibariyle Trabzonspor forması giymesi bekleniyor. Ancak Bursaspor kongresini bekleyen Trabzonspor yönetimi transferini devre arası yapabilmek için yoğun çaba gösteriyor.

Eren Albayrak, Erzurumlu anne babanın İstanbul doğumlu iki oğlundan biri.
Amatör futbolcu olan ağabeyinin izinden yürüdü ve onu geçti.

Öğretmen olan anne-babasının Bursa'ya tayini üzerine Bursaspor'un altyapısına girdi. Yetenekleri erken keşfedildiği için 13 yaşında profesyonel yapıldı ve kimseyi yanıltmadı.

Bülent Korkmaz döneminde Bursaspor'un A takımına yükselen ve U18 Milli Takımında da oynayan Eren Albayrak, Bursaspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı. Ertuğrul Sağlam tarafından da ikna edilemeyen futbolcu kadro dışı bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor