Erdoğan stadyumu terk etti!

TT Arena'nın açılış programına katılan Başbakan Erdoğan, bazı taraftar gruplarının tepkisi nedeniyle stattan erken ayrıldı.. Futbol Federasyonu Başkanı Özgenel, Erdoğan'ın çok üzgün olduğunu söyledi.Erdoğan'la birlikte açılışa gelen bakanlar da stattan ay

Erdoğan stadyumu terk etti!

TT Arena'nın açılış programına katılan Başbakan Erdoğan, bazı taraftar gruplarının tepkisi nedeniyle stattan erken ayrıldı.. Futbol Federasyonu Başkanı Özgenel, Erdoğan'ın çok üzgün olduğunu söyledi.

Erdoğan'la birlikte açılışa gelen bakanlar da stattan ayrıldı..

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgenel, 'Bu stadın yapımında büyük çabaları olan Başbakanınımıza bu türk protestolar doğru değildi' dedi..

Açılışta yapılan protestolar nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve TFF Başkanı Mahmut Özgener ile tüm kulüp başkanları Türk Telekom Arena Stadı'nı terk ettiler!

BASKETBOL ŞAMPİYONASI'NDA DA BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI
Dünya Basketbol Şampiyonası’nda da benzer bir olay yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan milli maç sırasında yine bir grubun tepkisiyle karşılaşmıştı. Milliler daha sonra bu ayıp için özür dilemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler